Opsætning af ladestander

Ladestander til din el- eller hybridbil

★★★★★

5 ud af 5 stjerner på Byggetilbud.dk!

Indhent et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

En bæredygtig fremtid

EL ladestander

EL ladestander, ladestation, ladeboks, kært barn har mange navne. EL standere er blevet en stor del af mange menneskers hverdag, grundet den bæredygtige udvikling i vores samfund. En ladestander er en form for ophængt eller stående stikkontakt, som bruges til at oplade en el- eller hybridbil. Bilens ladekabel kan hermed nemt kobles til ladestanderen og få opladet batteriet med strøm. Ladestanderen kan sidde på næsten alle overflader i alle rum, men ses ofte omkring garagen eller carporten. 

Det er hermed nemt for dig som el- eller hybridbil ejer, at oplade hjemme så du altid har strøm på bilen til arbejde, ture med familien og udflugter. Det skal være nemt at have en elektrisk bil, når man er gået et stort skridt i den rigtige retning, mod en bæredygtig fremtid.

Som din autoriseret el-installatør kan vi altid hjælpe dig med opsætning af ladestander på dine ejendomme. Vores professionelle ansatte er alle autoriseret og uddannet, så du får korrekt opsætning af ladestander. Derudover gennemgår vores ansatte konstante kurser og opdateringer omkring nye produkter og processer på markedet. 

Med EL-optimering får du lynhurtig montering af din nye el stander. Vi sørger for hele opsætningen, uanset din nuværende kabelføring og installation.

Prisen på en ladestander kan variere efter type og omfanget under monteringen. Kontakt os med din opgave og så kan vi give dig et 100% uforpligtende tilbud skræddersyet til dig og din ejendom.

Det vigtigste for os er at have

Glade og tilfredse kunder

★★★★★

Jeg sætter en stolthed i altid at levere et godt stykke arbejde til glade kunder.

5 ud af 5 stjerner på Byggetilbud.dk!

Den komplette installation

EL-optimering klarer opsætning af ladestander til elbiler

Med elbil ladestandere kan du nemt få opladt elektriske biler direkte på din ejendom. Dermed ved du at bilen altid er opladt og skal ikke lede byen rundt efter et stik til dit ladekabel. 

EL-optimering klarer vi det hele for dig, lige fra kabelføring til opsætning af ladestandere. Vi sørger for den komplette installation, så du hurtigt kan få nydt din nye ladestander.

Når man opsætter en ladestander, er der altid en fremtidig mulighed for at tilføre en ekstra indgang til et ladekabel, hvis du pludselig får brug for et ekstra ladestik.

Uanset type og antal af ladestandere, kan vi hjælpe dig. Derudover er vi også altid til rådighed hvis du efterfølgende får brug for rådgivning til din nye ladestation.

En el-bil er en elektrisk bil, som kører på strøm i stedet for benzin. Der er pt. et dominerende antal af benzindrevet biler i verden, men antallet af el-biler stiger i takt med den miljømæssige og bæredygtige udvikling. En el-bil udleder næsten ikke støj, grundet den manglende forbrændingsmotor. 

Indenfor el-biler kan man få en bil, som udelukkende kører på strøm, eller en hybrid bil som både kan køre på strøm og benzin.

Mange er bekymret for at købe en el-bil, da de ikke vil mangle strøm, for eksempel på den tyske autobahn. Derfor holder de sig til flertallet og køber en benzinbil. Dog er der blevet opsat ladestationer mange steder i verden, i takt med det stigende antal af elbiler, så man ubesværet kan få opladt sin elbil.

Skal vi tage en uforpligtende snak om ladestander til din elbil?

Hos EL-optimering sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål og henvendelser. 

Vores erfarne og autoriserede ansatte tager gerne en uforpligtende snak med dig, så du kan få svar på dine spørgsmål om ladestandere elbiler. For os er det altid vigtigt at være der 100% for vores kunder, så uanset om du ønsker rådgivning, gode råd, et uforpligtende tilbud eller andet, så kan vi altid hjælpe dig. Alle vores tilbud indenfor ladestandere til elbiler bliver skræddersyet til dig og dine behov. Dette gør vi da ikke alle vores kunder har samme ønsker til en ladestander.

Kontakt os på tlf.: 26 67 47 57 eller send en mail til info@el-optimering.dk, og så vender vi ofte allerede tilbage indenfor kun 24 timer.

Du kan også udfylde kontaktformularen på siden, med din opgave og så kan vores autoriserede el-installatører give dit et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Elsker alle slags opgaver

Hvad kan EL-optimering gøre for dig?

Hos EL-optimering elsker vi alle slags opgaver uanset størrelse og omfang. Med et smil på læben udfører vi vores kvalitetsservices, hvor du som kunde altid er fokus. Vi lytter altid og har en stor erfaring med at opfylde vores kunders ønsker. EL-optimering er et team af specialister som elsker at gå på arbejde, og har en passion for funktionelt og kvalitetsrigt håndværk. 

Vores ansatte er specialister i el-installationer. Vi kan hjælpe dig med opsætning af ladestandere, samt montering så du kan oplade din bil på din ejendom. Du vælger din ønskede type af ladestander og så installerer vi hurtigt og effektivt.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

★★★★★

5 ud af 5 stjerner på Byggetilbud.dk!