Montering af el-tavler

Din el-tavle beskytter dine elektroniske apparater mod overspænding og forhindrer at der løber for meget strøm ud i ledningerne til hvidevarer, mobilopladere og spillekonsoller, m.m.

Få tryghed med en ny el-tavle

El-optimering kan hjælpe dig med montering og opsætning af eksisterende eltavle, eller opsætning af ny eltavle, også kaldet gruppetavle. Eltavler er din sikkerhed hvor de indsatte relæ skal være nye og opdateret, så du ikke har forældet relæ i din bolig.

Et forældet relæ betyder at boligens beboere er ekstra udsatte for at få stød når de benytter hjemmeelektronik. De forældede relæer er nemlig langsommere til at slå fra når der registreres for høj spænding i kablerne. Hos El-optimering foretager vi dagligt autoriserede installationer af nye relæer i alle typer parcelhuse, villaer og lejligheder.

Samtidig med at dit relæ opdateres, kan vi også gennemgå resten af din bolig for at sikre optimal udnyttes af elektriciteten. I mange tilfælde kan der spares penge på elregningen, så hvorfor ikke få et el-tjek når vi alligevel er ude hos dig. I langt de fleste tilfælde kan det virkelig godt betale sig, da det tjener sig hjem i løbet af en kort periode.

Kontakt os for montering af el-tavle

Når du kontakter os for eltavle montering, vil vi vejlede i at vælge den helt rigtige el-tavle til netop din bolig. Vi er specialister på området og har omfattende erfaring fra alle typer boliger med familier i alle størrelser.

Du kan få din eltavle færdigmonteret af vores dygtige ansatte alle ugens hverdage. Henvend dig gennem vores formular eller kontaktoplysninger, og så kan vi sammen aftale en dag og et tidspunkt, som passer til din dagligdag.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  NY EL-TAVLE

  Fra 5500kr
  • Tidssvarende model
  • Tidssvarende model
  • Autoriseret elektriker

  DAGTIMER

  700kr pr. time
  • Mandag – Fredag kl. 07.00 – 16.00

  NY EL-TAVLE MED MÅLERAMME

  11500kr
  • Tidssvarende model
  • Autoriseret elektriker

  Professionel udskiftning af el-tavle

  Vi kan nemt hjælpe dig med udskiftning af el tavle, så du får den nyeste version af gruppetavler. Vi kan også hjælpe med at skifte sikring på ny eltavle. Du skal selv vide hvornår den skal skiftes, så du følger de officielle gruppetavle regler. Du kan altid spørge os til råds omkring din tavles forældelse, så du i rette tid får foretaget en udskiftning. Udskiftning af gammel el tavle er vigtigt, så dine relæ ikke er forældet. Hos el-optimering udfører vi udskiftninger af din forældede eltavle, så du kan have den rigtige sikkerhed i dit hjem.

  Vi sørger for at din nye el tavle hænger som den skal, efter love og bekendtgørelser, samt at den ikke er utilgængelig.

  Regler for placering af el-tavle / gruppetavle

  Når man vi installerer el-tavler, følger vi ALTID lovgivningen og sikkerhedsregler omkring opsætning og udskiftning af el-tavler. Vi kan nemt følge love og regler, da vi er udannede i og ud fra dem. Derudover har vi stor erfaring indenfor el-tavler, grundet vores mange udførte arbejdsopgaver.

  Regler for placering af el tavle er overordnet at tavlen skal sidde et sted, hvor den er nem at komme til og betjene. Det vil sige at der skal være en vis afstand foran eltavlen. Afstand foran eltavle betyder at du ikke må gemme din tavle bag et skab, tøjstativ eller andet, hvor det er utilgængeligt. Man kan for eksempel godt bruge en låge på et skab til at skjule eltavle, hvis du nemt kan komme til tavlen. Derudover kan man også købe skjuler til eltavlen, men den skal være let tilgængelig og hermed godkendt. Det kan være svært at vurdere hvad der er let tilgængeligt, men dette kan din autoriserede elektriker altid vurdere ud fra lovgivningen.

  Vi hjælper dig også med andre regler indenfor el-tavler

  Der er en del andre regler som der skal overholdes og tages forbehold for. For eksempel er der lovgivning og bekendtgørelser omkring opsætningshøjde, udendørs el tavle, dokumentation for færdigmonteret gruppetavle, m.m. Disse regler kan alle vores ansatte, og de er klar til at hjælpe dig med din gruppetavle.

  Eltavle regler kan ændres og nye kan opstå løbende, for at øge sikkerhed og følge udviklingen. Det er derfor vigtigt for os at være helt opdateret, så du får det nyeste indenfor el tavler, som kan holde i mange år.

  Beskyt din ejendom med HFI eller HPFI relæ

  Siden 1. juli 2008 har det været lovpligtigt at beskytte nye boliger med et HFI eller HPFI-relæ, i nyere tid kaldet RCD relæet eller hovedafbryderen, da det reagerer på pulserende fejlstrømme, som opstår når vi benytter meget forbrugerelektronik i hjemmet. Mange har stadig et forældet HFI-relæ installeret, men tænker ikke over de sikkerhedsmæssige risici ved at benytte dette fremfor et nyere HPFI-relæ. Kontakt os allerede i dag hvis du har spørgsmål eller skal have udskiftet dit nuværende relæ.

  RCD

  Kontakt os

  El-optimering er din autoriserede elektriker, som uden problemer skifter din el-tavle til en ny og tidssvarende model med en langt større sikkerhed. Når vi alligevel er ude hos dig kan vi nemt tjekke andre el-installationer og samtidig vejlede om at udnytte strømmen bedst muligt i dit hjem. Kontakt El-optimering på tlf.: 26 67 47 57 eller send en mail til info@el-optimering.dk.

  Du kan også udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. Så kan vi sammen aftale nærmere omkring udskiftning af dit nuværende tavle, samt andre el tavle udfordringer.

  Det vigtigste for os er at have

  Glade og tilfredse kunder

  Jeg sætter en stolthed i altid at levere et godt stykke arbejde til glade kunder

  ★★★★★

  “Jeg vil gerne sige tak til Christian, for et yderst professionelt stykke arbejde. Kan varmt anbefales!”
  Logo
  Lui
  via Byggetilbud.dk

  ★★★★★

  Fin dialog om opgaven indledningsvis. Christian fik både begyndt og afsluttet opgaven til tiden. Christian lavede et godt stykke arbejde til aftalt pris – lige efter bogen.”
  Logo
  Mikkel
  via Byggetilbud.dk

  ★★★★★

  Rigtig fint resultat, meget rimelig pris, rydder pænt op efter sig og god til at holde aftaler. Vil gerne anbefale til andre.”
  Logo
  Majbritt
  via Byggetilbud.dk

  Indhent et tilbud