★★★★★

5 ud af 5 stjerner på Byggetilbud.dk

Løsninger til komfortabel belysning

Lamperne i din bolig kan tænkes ind smarte løsninger, som gør hverdagen nemmere og lader dig bruge dit hjem lige som du ønsker det.

Bedste belysning til alle situationer

Vores indgreb betyder at belysningen kan tilpasse sig forskellige situationer, så du ikke mangler lys når huset er fuld af gæster eller har unødvendigt meget lys i hverdagen.

Det er en populær løsning at installere lysskinner over spiseborde, så de nuværende spisebordslamper også kan række når huset er fyldt med gæster og du har brug for ekstra plader i spisebordet. Lysskinnerne fungerer til mange typer lamper og muliggør større fleksibilitet i hjemmet. Vi har flere års erfaring med at tænke gode løsninger ind i mange typer boliger og kan derfor finde den helt rigtige løsning til dig og dit hjem.

Ingen opgave er for besværlig for El-optimering. Vi indretter din belysning, så den skaber hjemlig hygge i alle rum. I mange tilfælde opnås den hyggelige belysning bedst muligt ved at installere lysdæmpere på lamper og spots. Vi assisterer gerne med lysdæmpere og andre smarte løsninger til at styre din belysning bedst muligt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Det vigtigste for os er at have

  Glade og tilfredse kunder

  Jeg sætter en stolthed i altid at levere et godt stykke arbejde til glade kunder

  ★★★★★

  “Jeg vil gerne sige tak til Christian, for et yderst professionelt stykke arbejde. Kan varmt anbefales!”
  Logo
  Lui
  via Byggetilbud.dk

  ★★★★★

  Fin dialog om opgaven indledningsvis. Christian fik både begyndt og afsluttet opgaven til tiden. Christian lavede et godt stykke arbejde til aftalt pris – lige efter bogen.”
  Logo
  Mikkel
  via Byggetilbud.dk

  ★★★★★

  Rigtig fint resultat, meget rimelig pris, rydder pænt op efter sig og god til at holde aftaler. Vil gerne anbefale til andre.”
  Logo
  Majbritt
  via Byggetilbud.dk

  Få et tilbud på smart belysning

  Vores brede erfaring med installation af innovative løsninger, betyder at vi er dit foretrukne valg når du skal vælge elektriker. Ved opsætning af lysskinner eller andre løsninger, vil der være mulighed for at vi kan gennemgå boligens øvrige el-installationer, samt eltavle, og tjekke at alt fungerer som det skal og at beboerne ikke skal være bekymrede for at få et rap over nallerne når de benytter elektroniske apparater i hjemmet.

  Vi kører gerne ud og besigtiger din opgave. Kontakt os derfor på 26 67 47 57 eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden, så er dit hjem og din elektronik i rigtig gode hænder hos vores professionelle og dygtige elektriker. Vi har erfaring med alle typer opgaver og sætter en ære i at efterlade et pænt resultat, så du ikke kommer hjem til noget der ligner en rodet byggeplads. Vores installationer er grundige og effektive, så du kan være glad for resultat langt ind i fremtiden.

  Indhent et tilbud