Smarte og energieffektive lysinstallationer

Vi har bred erfaring med installation af spots og lampeudtag i alle typer rum. Mange ønsker det stilrene, moderne look som opnås når der ikke hænger lamper ned fra loftet.

Lysinstallationer til alle behov

Lysinstallationer af spots er populære på badeværelset, i køkkenet og i entréen. Uanset hvor du vil have installeret spots, så er vi eksperter i at trække kabler i væggene, så de forbliver skjulte. Skal du have renoveret køkken, så kan vi i samme omgang stå for kabelføring og integrere en flot og funktionel løsning med spots i skabe, loft eller hvor du ønsker det.

Ved yderligere renovering kan vi naturligvis installere andre løsninger, som lampeudtag, emhætte m.fl. Vi sætter en ære i at efterlade et pænt resultat og tager os af det værste oprydning, så du ikke kommer hjem til et stort rod.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Spar med nye spots

  Mange er ikke klar over at de kan spare penge ved at benytte LED-spots i stedet for gamle spots på 30 watt. For hver gammel halogenspot kan 10 nye LED-spots installeres og bevare samme strømforbrug. Der er altså mulighed for at opsætte flere spots og beholde den nuværende elregning eller bare skifte spots ud til LED, så du sparer penge på el hver måned. Hvis du benytter gammeldags halogenspots nu, vil nye LED-spots have en langt lavere varmeudledning.

  Halogen-spots bliver brandvarme, da de ikke udnytter energien effektivt nok. Pærerne til LED-spots kommer i mange forskellige typer. De varierer i lysstyrke, farve, brændetimer og kvalitet. Vi rådgiver til valg af den mest hensigtsmæssige LED-pære til netop dit rum, så rummet oplyses korrekt og forvrænger farverne på eventuelt farvede vægge.

  Det vigtigste for os er at have

  Glade og tilfredsekunder

  Jeg sætter en stolthed i altid at levere et godt stykke arbejde til glade kunder

  ★★★★★

  “Jeg vil gerne sige tak til Christian, for et yderst professionelt stykke arbejde. Kan varmt anbefales!”
  Logo
  Lui
  via Byggetilbud.dk

  ★★★★★

  Fin dialog om opgaven indledningsvis. Christian fik både begyndt og afsluttet opgaven til tiden. Christian lavede et godt stykke arbejde til aftalt pris – lige efter bogen.”
  Logo
  Mikkel
  via Byggetilbud.dk

  ★★★★★

  Rigtig fint resultat, meget rimelig pris, rydder pænt op efter sig og god til at holde aftaler. Vil gerne anbefale til andre.”
  Logo
  Majbritt
  via Byggetilbud.dk

  Få et tilbud på lysinstallationer

  Hos El-optimering giver vi gerne et helt uforpligtende tilbud på lysinstallationer i din bolig. Vi kører ud uanset om du bor i hus eller lejlighed. Du får en skræddersyet løsning, som passer til dine behov. Vi lytter altid til dine ønsker og yder personlig betjening. Vi vejleder dig til du er ganske tryg ved opgavens omfang, og leverer et resultat som du kan være glad for i årevis.

  Tøv ikke med at kontakte os på 26 67 47 57, så finder vi den helt rigtige løsning for dig. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så ringer vi straks tilbage og aftaler det videre forløb.

  Indhent et tilbud