LED spots

★★★★★

5 ud af 5 stjerner på Byggetilbud.dk!

Indhent et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Autoriseret håndværk

Din professionelle og autoriserede elektriker

EL-optimering er din autoriserede elektriker i Storkøbenhavn. Hos os kan vi blandt andet hjælpe dig med el-tavler, lysinstallationer, belysning, m.m. 

Hos os får du autoriseret håndværk til dine ønsker, hvor der altid er fokus på detaljerne. Dermed får du holdbare og tilfredsstillende installationer, hvor alle krav altid er opfyldt. Vi er specialister i komplekse løsninger, hvor du altid får en personlig betjening. Ud over at tilbyde professionelle løsninger, kan vi også altid rådgive og vejlede dig i el- og lysinstallationer.

Vi har en stor erfaring og ekspertise, så vi kan klare enhver opgave. Kontakt os med din opgave og så kan vi tage en uforpligtende snak om dine behov og ønsker. Vores professionelle ansatte sidder klar til at høre om din opgave.

Det vigtigste for os er at have

Glade og tilfredse kunder

★★★★★

Jeg sætter en stolthed i altid at levere et godt stykke arbejde til glade kunder.

5 ud af 5 stjerner på Byggetilbud.dk!

En moderne løsning

Hvad er LED spots?

LED spots er en form for belysning, hvor strøm omsættes til lys. LED-spots kan anvendes som en almindelig lyskilde (lyspære) eller som et indbygget spot, hvor de skjules i loftet. Dette ses ofte i nybyggeri, hvor indbygningsspot præger køkken og badeværelse. LED indbygnings spot kan være en moderne løsning, hvor belysningen er skjult, så man ikke behøver en decideret lampe til at holde lyskilden. 

LED har en længere levetid end andre lyskilder og spots, hvilket resulterer i et reduceret energiforbrug helt op til 90%. Dermed udledes der også mindre varme, som sænker risikoen for brandfare. Halogenspots er kendte for at kunne blive helt op 300 grader, som derfor kræver særlige installationsbokse omkring lyskilden.

Selvom at LED spots udskiller meget lave temperature, er det ifølge lovgivningen også her et krav med en installationsboks, da det kunne være at forbrugeren skifter tilbage til halogenlyskilder.

Hvilken LED spot skal jeg vælge?

Det kan være svært at vælge mellem de mange typer spots. Hos EL-optimering sidder vi klar til at guide og vejlede dig gennem en verden af LED spot light. Kontakt os gennem kontaktformularen og så vender vi typisk tilbage indenfor kun 24 timer. 

Det kan være svært at opsætte spots selv, da det kræver en viden om el-installationer og lovgivningen. Skal spotsene lyse varmt eller koldt? Hvilken ledning til LED spots? Skal jeg bruge store eller små LED spot? Dette er mange af de spørgsmål vi hører, hvor vi giver svar ud fra vores brede ekspertise og erfaring fra andre el-installationer.

Skriv til os på mail info@el-optimering.dk eller ring på tlf. nr. 26 67 47 57, og så kan vi tage en helt uforpligtende snak om LED spots.

Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Flere måder at installere LED spots

Herunder kan du læse mere om de forskellige måder at installere LED spots på. Kontakt os i dag på telefonnummer 26 67 47 57 eller skriv til os via kontaktformularen her på siden.

Indendørs spot belysning kan placeres på mange overflader og bruges til forskellige formål. LED spot til loft kan oplyse dine rum, så du kan se hvad du foretager dig. Ved montering af LED spot i loft kan der også opsættes unik belysning, såsom en LED stjernehimmel spot som gør et rum unikt og specielt.

LED spot badeværelse ses ofte, hvor den moderne belysning kan skabe et rent udtryk. Til køkkenet kan LED spot til køkkenskabe give en ekstra belysning, så man bedre kan se hvad man laver. Spots kan placeres næsten alle steder da kun fantasien sætter grænser.

Ved alle installationer kan vi opsætte LED spot dæmpbar, så du selv kan styre belysningen alt efter stemningen. Dette kan gøres af vores dygtige ansatte hurtigt og effektivt, uden probloemer.

Udendørs spot LED kan sættes i mange overflader, så din ejendom kan blive lyst op. LED spot lyskilder har en lang levetid på ca. 10-15 år, så du skal ikke bekymre dig om at få skiftet lyskilderne snart, samt undgår du at lyset er gået når du kommer hjem på din ejendom. Spots i garagen, under taget, i poolen, i græsplænen, m.m. Dette er bare nogle af de mange muligheder for udendørs spots. 

Hvis du har en idé om hvordan dine udendørs LED spot lyskilder skal sidde på din ejendom, så tøv ikke med at kontakte os, og så ser vi på hvad vi kan gøre for dig.

LED spot indbygning er en populær løsning, hvor spottet næsten går i et med den overflade som spottet er placeret på. En LED spot lyskilde som er indbygget i overfladen kan give et meget moderne og enkelt udtryk, som de fleste nyder i deres hjem. Få LED spot indbygning på din ejendom, så du kan få en fokuseret og moderne belysning.

Når du overvejer belysning til dit hjem, står du over for valget mellem forskellige muligheder, herunder LED spots, almindelige pærer mm. LED indbygningsspots skiller sig ud fordi de er så energieffektive og alsidige. De kan bruges både indendørs og udendørs, som f.eks. indendørs dæmpbare LED spots eller til at fremhæve udendørs områder. 

Når du skal sammenligne LED spots med andre typer af belysning er der nogen vigtige overvejelser du skal gøre dig. LED spots har længere levetid og bruger mindre energi, hvilket gør dem til et mere bæredygtigt valg. LED spot lights kommer også i forskellige størrelser og oftest moderne design, dog er design mulighederne færre end med lamper da de er designet til at være mindre synlige.
Når det så kommer til endelig at vælge mellem LED spots, pærer eller andre belysningsmuligheder, skal du også tage højde for dine ønsker om lysstyrke, farvetemperatur og design.

Hvis du stadig er i tvivl, eller spørger dig selv “hvilke LED spot skal jeg vælge?”, så kontakt os endelig, så kan vi tage en helt uforpligtende snak om den mest optimale og fordelagtige løsning for dig.

Sparer dig for tid og penge

Besparelse ved LED spots

Der er meget at spare i ressourcer ved at skifte til LED. 

Ud over at risikoen for brandfare mindskes til minimalt, er der en del penge at spare på elregningen. Det sker grundet den mindre mængde watt som der bruges i en LED-lyskilde end ved i en halogenlyskilde. Hvis en halogenlyskilde for eksempel bruger hele 30 watt, bruger en LED-lyskilde kun 3 watt, men begge lyskilder udskiller stadig den præcis samme effekt.

Derudover holder LED-lyskilder i mange flere år, i forhold til en halogenlyskilde, som springer omkring hvert halve år. Det sparer dig for både tid og penge, hvis du i stedet investerer i LED-lyskilder.

Så med ovenstående fordele og besparelser i din tid og økonomi, er LED en rigtig god løsning.

Opsætning af LED spots er til dig som ønsker en alsidig belysning. Spots kan bruges på et utal af overflader og i mange forskellige rum. Derudover kan de opsættes både inden- og udendørs. 

Når man opsætter nye LED spots kan de montreres direkte i husets isolering, så der hverken er brug for bagkasser eller andre former for skjulere.

Vi kan hjælpe dig med opsætning af alle slags spot LED, så du kan få den belysning du ønsker. Derudover kan vi også hjælpe med afmontering af dine gamle halogenspots og lyskilder, samt den tilhørende transformer.

LED lys kan fås i mange varianter, mini LED spot, dæmpbar LED spot, udendørs LED spot, indbygningsspot og meget mere. Derudover er lysets farve forskelligt, som kan måles ved hjælp af måleenheden K. Med vores hjælp kan vi rådgive og vejlede dig til de helt rigtige spots til dit behov.

Når vi udfører LED spot installation, er det altid med professionelt udstyr, samt indenfor lovgivningsregler og krav. Du får altså altid lovlige og korrekte installationer med os. Montering af spot kan være både inden- og udendørs, hvor behovet ofte er forskelligt. Indendørs er der et hav af muligheder for opsætning, mens LED spot lights udendørs ofte bruges på ydersiden af huset for at lyse området op. Derudover får vi også henvendelser om behov for LED spots i jorden, bassiner og andet. Vi er klar på enhver opgave og udfører også unikke opgaver for vores kunder.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

★★★★★

5 ud af 5 stjerner på Byggetilbud.dk!