Ny el-tavle monteres

Din eltavle beskytter dine elektroniske apparater mod overspænding og forhindrer at der løber for meget strøm ud i ledningerne til hvidevarer, mobilopladere og spillekonsoller m.m.

Få sikkerhed med en ny el-tavle

Et forældet relæ betyder at boligens beboere er ekstra udsatte for at få stød når de benytter hjemmeelektronik. De forældede relæer er nemlig langsommere til at slå fra når der registreres for høj spænding i kablerne. Hos El-optimering foretager vi dagligt autoriserede installationer af nye relæer i alle typer parcelhuse, villaer og lejligheder.

Samtidig med at dit relæ opdateres, kan vi også gennemgå resten af din bolig for at sikre optimal udnyttes af elektriciteten. I mange tilfælde kan der spares penge på elregningen, så hvorfor ikke få et el-tjek når vi alligevel er ude hos dig. I langt de fleste tilfælde kan det virkelig godt betale sig, da det tjener sig hjem i løbet af en kort periode.

Siden 1. juli 2008 har det været lovpligtigt at beskytte nye boliger med et HFI eller HPFI-relæ, da det reagerer på pulserende fejlstrømme, som opstår når vi benytter meget forbrugerelektronik i hjemmet. Mange har stadig et forældet HFI-relæ installeret, men tænker ikke over de sikkerhedsmæssige risici ved at benytte dette fremfor et nyere HPFI-relæ.

Når du kontakter os vil vi vejlede i at vælge den helt rigtige el-tavle til netop din bolig. Vi er specialister på området og har omfattende erfaring fra alle typer boliger med familier i alle størrelser.

Kontakt os og få tjekket din el-tavle

El-optimering er din autoriserede elektriker, som uden problemer skifter din el-tavle til en ny og tidssvarende model med langt større sikkerhed. Når vi alligevel er ude hos dig kan vi nemt tjekke andre el-installationer og samtidig vejlede om at udnytte strømmen bedst muligt i dit hjem. Kontakt El-optimering på 26 67 47 57 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden. Så aftaler vi nærmere og kan også få et uforpligtende tilbud på udskiftning af dit nuværende tavle.

 • Dagtimer
  550 kr./t.
  I dagtimerne: Mandag – Fredag kl. 07.00 – 16.00
  (Prisen er inkl. bil og miljøtillæg)
 • Ny el-tavle
  3.500 kr.
 • Ny el-tavle med måleramme
  7.800 kr.

Alle priser er inkl. moms

Få et uforpligtende tilbud

 • Slip fil her eller

Det vigtigste for os er at have

Glade og tilfredse kunder

Jeg sætter en stolthed i altid at levere et godt stykke arbejde til glade kunder


“Jeg vil gerne sige tak til Christian, for et yderst professionelt stykke arbejde. Kan varmt anbefales!”

Lui
via byggetilbud.dk


“Fin dialog om opgaven indledningsvis. Christian fik både begyndt og afsluttet opgaven til tiden. Christian lavede et godt stykke arbejde til aftalt pris – lige efter bogen.”

Mikkel
via byggetilbud.dk


“Rigtig fint resultat, meget rimelig pris, rydder pænt op efter sig og god til at holde aftaler. Vil gerne anbefale til andre.”

Majbritt
via byggetilbud.dk

© Copyright - EL-optimering